Kiwani's Lentefeest

Over Kiwanis Torhout Houtland

Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs die bestaat sinds 1915. Momenteel heeft Kiwanis International clubs in 88 landen in de wereld met in totaal circa 600.000 leden. Dagelijks zet KIWANIS zich in voor internationale en nationale projecten zoal Artsen zonder Grenzen, UNICEF, 11.11.11...

KIWANIS Torhout Houtland zet zich ondertussen al meer dan 35 jaar in voor kinderen uit onze eigen regio onder het motto "SERVING THE CHILDREN OF THE WORLD". Als serviceclub zijn wij een hechte club van vrienden die door het opzetten en realiseren van diverse projecten geld bijeenbrengen (fundraising) en dat bijeengebrachte geld integraal besteden aan goede doelen.

Door regelmatige bijéénkomsten en de uitmuntende prestaties van de verschillende commissie-leden realiseren wij jaarlijks verschillende activiteiten. Onze hoofdactiviteiten zijn het jaarlijkse Lentefeest, onze champagneverkoop, promotie en verkoop van ons eigen biertje "Kletse Muus, alsook het succesvolle initiatief "Kerst voor iederéén."

Naast een club van gedreven leden die zich willen engageren voor de behoeftigen uit onze eigen regio zijn we tevens een groep van hechte vrienden waar vriendschap, eerlijkheid en een gezonde dosis plezier centraal staan.

Ook dit jaar hebben we dezelfde ambities en hopen we via jullie steun en aanwezigheid hetzelfde te kunnen doen. Kiwanis Torhout Houtland en vele kinderen rekenen op u!